چگونه یک دستگاه لوله بازکن بسازیم

چگونه دستگاه لوله بازکن بسازیم؟ (روش ساخت دستگاه لوله بازکن با دریل)

برای بسیاری از افراد سوال است که چگونه یک دستگاه لوله بازکن بسازیم؟ آیا چنین چیزی بدون داشتن ابزارآلات پیشرفته امکان پذیر است؟ واقعیت این است که ساخت دستگاه لوله بازکن کار آسانی نیست، به همین دلیل نمی توان انتظار داشت که در منزل بتوانید چیزی شبیه به لوله بازکن های ارابه ای و نمونه های مشابه بسازید. اما می توان دستگاه لوله بازکنی با دریل ساخت که کارایی آن به هیچ عنوان قابل مقایسه با دستگاه های لوله بازکنی با فنر نیست. در ادامه شرکت لوله بازکنی در تهران سهامی روش ساخت این دستگاه را آموزش خواهد داد.

ابزارهای لازم برای ساخت دستگاه لوله بازکن

برای ساخت این دستگاه به دو ابزار مهم و ضروری نیاز دارید. دریل و فنر لوله بازکنی دو وسیله ای هستند که در این دستگاه نقش کلیدی را ایفا می کنند. چون ساختار این دستگاه به این صورت است که فنرهای فلزی مخصوص لوله بازکنی را باید به سر دریل متصل کنید.

روش ساخت دستگاه لوله بازکنی

برای ساخت این دستگاه ابتدا باید فنر مخصوص فلزی با قطر و طول کم را تهیه کنید. این فنرها در ابزارفروشی ها ارائه می شود. دقت داشته باشید که فنر بیش از اندازه بلند نباشد، چون به سختی با دریل می توان آن را کنترل کرد و با برخورد زیاد به اطراف به لوله ها آسیب میزند. علاوه براین، پیشنهاد می کنیم قطعه سه نظام را نیز تهیه کنید.
فنر را به سر دریل متصل کنید. سپس سه نظام را به محل اتصال فنر به دریل وصل کنید. سه نظام به شدت در محکم شدن فنر روی دستگاه و کاهش حرکات اضافه و تکان خوردن های شدید آن موثر است.
به همین آسانی می توانید دستگاه لوله بازکنی بسازید. اما دقت داشته باشید که به این فنرها به سختی می توانید مته های مخصوص لوله بازکنی را وصل کنید. اگر اتصال مته به سر فنر به درستی انجام نشود، احتمال گیر کردن مته در داخل لوله وجود دارد و باعث گرفتگی بیشتر لوله ها خواهد شد.

روش ساخت دستگاه لوله بازکنی

 

آموزش کار با دستگاه لوله بازکنی

چرا ساخت دستگاه لوله بازکنی را پیشنهاد نمی کنیم؟

روش های باز کردن گرفتگی لوله فاضلاب بسیار زیاد است و در اغلب مواقع می توانید از محلول های خانگی و صنعتی برای این منظور استفاده کنید. اما اگر گرفتگی شدید باشد، تنها راه حل استفاده از فنر است. دقت داشته باشید که ساخت دستگاه لوله بازکنی با دریل کار سختی نیست، اما مشکلات زیادی را می تواند به همراه داشته باشد. برخی از مشکلات ساخت و استفاده از این دستگاه عبارتند از:

  • امکان اتصال مته های فولادی مخصوص لوله بازکنی به این فنرها وجود ندارد.
  • کنترل چرخش های مداوم فنر با دریل به سختی امکان پذیر است. به همین دلیل فنر با شدت زیادی به جداره های لوله برخورد کرده و باعث آسیب های جدی به آن می شود.
  • طول فنر در این دستگاه کوتاه است و برای باز کردن بسیاری از گرفتگی های لوله مناسب نیست.
  • اگر توانایی کافی برای کنترل فنر را نداشته باشید، احتمال برخورد شدید آن با سر و صورت و بدون وجود دارد.
  • در باز کردن گرفتگی توالت فرنگی احتمال برخورد شدید فنر فلزی با کاسه توالت وجود دارد. به همین دلیل ممکن است توالت فرنگی ترک بردارد.

آموزش کار با فنر دستی لوله بازکنی

بهترین جایگزین؛ لوله بازکنی با فنر برقی

اگر لوله های فاضلاب با محلول های خانگی باز نمی شود، پیشنهاد می کنیم از خدمات شرکت های لوله بازکنی استفاده کنید. چون در شرکت های لوله بازکنی از فنربرقی با مته های متنوع و کاملا ایمن استفاده میشود. علاوه براین، لوله بازکن مهارت کافی برای کنترل فنر را دارا بوده و از آسیب به لوله ها جلوگیری می کند. همچنین لازم به ذکر است، هزینه خرید فنر برای باز کردن لوله بیشتر از قیمت فنر زنی برقی است و در نهایت کارایی کافی را نیز ندارد و ممکن است با شکستن و گیر کردن در لوله هزینه ها را چند برابر کند.
شرکت لوله بازکنی سهامی به صورت 24 ساعته در تمام روزهای سال آماده ارائه این خدمات در شمال، جنوب، شرق و غرب تهران است.

به ما امتیاز بدید

4 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید