کار با فنر لوله بازکنی دستی پیچیدگی زیادی ندارد و در اغلب مواقع می توانید بسیاری از گرفتگی های لوله فاضلاب را با آن برطرف کنید. البته این تجهیزات برای گرفتگی های شدید کاربرد ندارد و شرکت های لوله بازکنی تهران از فنر برقی به جای دستی استفاده می کنند. در ادامه به این سوالات که چطور از فنر لوله بازکنی خانگی استفاده کنیم؟ فنر دستی لوله بازکنی چه کاربردی دارد و آیا فنربرقی بهتر است یا دستی پاسخ خواهیم داد.
فنر لوله بازکنی دستی چیست؟
لوله های فاضلاب آشپزخانه، حمام، حیاط و غیره همیشه در معرض گرفتگی هستند. به همین دلیل بهتر است با انواع روش های رفع گرفتگی لوله فاضلاب آشنا باشید و در صورت لزوم از آن استفاده کنید. فنر دستی یکی از کاربردی ترین ابزارها برای باز کردن گرفتگی های جزئی در لوله های فاضلاب است. این فنرها در اندازه های مختلفی ارائه میشوند و دارای یک دسته فلزی یا پلاستیکی هستند. از جمله فنرهای رایج می توان به اندازه های 3، 4، 5 و 10 متر اشاره کرد. به دلیل محدود بودن اندازه و طول این فنرها از آنها تنها برای گرفتگی های نزدیک به دهانه لوله می توان استفاده کرد.
سر فنر لوله بازکنی دستی بعد از ورود به داخل لوله به گرفتگی های مسیر گیر می کند و از این طریق می توان آنها را بیرون کشید.
نحوه کار با فنر لوله بازکنی دستی
نحوه استفاده از فنر لوله بازکنی خانگی یا همان فنرهای دستی چند مرحله باید انجام شود که عبارتند از:
تهیه فنر مناسب
در ابتدای کار باید فنر خانگی لوله بازکنی را خریداری کنید. این فنرها در ابزارفروشی ها ارائه می شود و فلزی هستند. در زمان خرید به کیفیت ساخت و میزان مقاومت آنها توجه داشته باشید. علاوه براین، بهتر است تا حد امکان فنرهایی را انتخاب کنید که طول بیشتری داشته باشند. چون این فنرها در منزل کاربرد زیادی دارند و اگر طول آنها زیاد باشد می توانید بسیاری از گرفتگی های لوله را با آنها باز کنید.
آماده کردن لوله قبل از فنر زنی
برای درآوردن اشیا از چاه توالت و سایر چاه ها این مرحله را پیشنهاد نمی دهیم. اگر برای رفع گرفتگی سینک ظرفشویی و چاهک حمام و موارد مشابه که چربی، مواد صابونی، پرز و مو دلیل اصلی آن است می توانید این مرحله را انجام دهید. در این مرحله ابتدا آب داغ را وارد لوله ها کنید تا لایه های چربی را از روی لوله باز کند. همچنین می توانید از ترکیب جوش شیرین، نمک و سرکه قبل از فنر زدن استفاده کنید.
وارد کردن فنر به داخل لوله
مهم ترین بخش در آموزش نحوه کار فنر لوله بازکنی دستی و خانگی، روش وارد کردن آن به داخل لوله ها است. سر فنر را آهسته وارد لوله کنید و سمت دیگر آن را با دست محکم بگیرید. بهتر است از فنرهایی استفاده کنید که دارای دسته هستند. سر فنر را تا جایی وارد لوله کنید که به گرفتگی داخل آن برخورد کند و امکان حرکت نداشته باشد.
دقت داشته باشید که اگر مسیر لوله تغییر می کند، کمی فنر را در جهت مورد نظر حرکت دهید تا از مسیر عبور کند.
چرخاندن فنر در لوله
بعد از برخورد سر فنر با گرفتگی های داخل لوله، دسته را در جهت عقربه های ساعت به آرامی بچرخانید. با چرخاندن فنر در داخل لوله گرفتگی ها به آن متصل میشوند.
خارج کردن فنر دستی از لوله
در نهایت بعد از اینکه فنر را به طور کامل داخل لوله ها چرخاندید، حال چرخش را به آرامی در جهت عکس عقربه های ساعت حرکت دهید. با این حرکت فنر مجدد باز شده و می توانید آن را به بیرون بکشید. بعد از خارج شدن فنر از لوله، پرز و مو و سایر مواد چسبیده شده به آن را از فنر جدا کنید.
داخل لوله آب بریزید و بررسی کنید که آیا مسیر عبور فاضلاب باز شده است یا خیر؟ برای اطمینان بیشتر می توانید چند مرتبه مراحل بالا را مجدد تکرار کنید.
کاربرد فنر لوله بازکنی خانگی
فنر لوله بازکنی دستی به دلیل محدودیت در طول و کم بودن قدرت دست در چرخاندن آن در داخل لوله، قادر به باز کردن تمام گرفتگی های لوله ها نیست. برخی از موارد کاربرد فنر دستی لوله بازکنی عبارتند از:
- باز کردن لوله حمام
- باز کردن گرفتگی چاه توالت با دستمال کاغذی
- رفع گرفتگی لوله فاضلاب ماشین لباسشویی
- باز کردن لوله فاضلاب حیاط و پارکینگ
کار با فنر لوله بازکنی دستی بهتر است یا فنر برقی؟
فنر برقی به دستگاه متصل میشود و موتورهای قدرتمند آنها را در داخل لوله حرکت می دهند. علاوه براین، فنربرقی در طول های زیاد 100 متری ارائه میشوند و به همین دلیل گرفتگی های عمیق در چاه های فاضلاب را می توان با آنها باز کرد. از دیگر تفاوت ها می توان به سرمته های مختلفی است که می توان به فنرهای برقی متصل کرد. با توجه به نوع گرفتگی لوله ها می توان از سری های مختلفی برای فنر استفاده کرد و به همین دلیل اغلب گرفتگی ها با این فنرها باز میشود.
آسان بودن نحوه کار با فنر لوله بازکنی دستی از مهم ترین ویژگی های این ابزارها است. علاوه براین در شرایطی که به شرکت های لوله بازکنی دسترسی نداشته باشید با این فنرها می توانید برخی از گرفتگی های لوله را باز کنید.
سخن آخر
برای استفاده از فنر لوله بازکنی خانگی کافیست سر آن را وارد لوله کنید تا به گرفتگی برخورد کند. سپس فنر را در جهت عقربه های ساعت بچرخانید. در گام بعدی فنر را در خلاف عقربه های ساعت بچرخانید تا فنر به همراه گرفتگی های متصل شده به آن به بیرون کشیده شود. در نهایت لوله را با آب زیاد بشویید. در صورت باز نشدن لوله با این روش می توانید با یکی از شعب شمال، جنوب، شرق و غرب لوله بازکنی سهامی تماس بگیرید. لوله بازکنی با سه نظام در تهران در کمترین زمان و مناسب ترین قیمت در تمام مناطق تهران با گارانتی ارائه می شود.
2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
سلام این فنرهارو از کجا میشه تهیه کرد؟ بنظرم بودنش توی هر خونه لازمه
سلام دوست عزیز. از ابزارفروشی ها میتونین فنر دستی فاضلاب رو تهیه کنید